OM OSS

InnoKen

VILKA VI ÄR

Vi brinner för kunskap, utveckling och innovation

VAD VI GÖR

Vi hjälper er att utveckla mjukvarubaserade produkter och tjänster

Vi optimerar er verksamhet

InnoKen är ett Blekinge-baserat företag som främst riktar sig mot kunder i södra Sverige.

 

Namnet InnoKen är en sammansättning av Innovation och Ken som är ett gammalt ord för kunskap.

 

InnoKens passion är att hjälpa små och medelstora företag och verksamheter att växa och utvecklas. Ibland gör vi det med genom att föreslå eller utveckla IT-produkter som stöd, men vi tillhandahåller även tjänster inom strategi och affärsutveckling, processkartläggning och utbildning.

Har du en idé om en ny tjänst eller produkt som du vill utveckla? Eller ser du ett behov av att utveckla ett IT-stöd för din verksamhet och vill ha hjälp med det?

 

InnoKen hjälper dig eller ditt företag med att formulera era idéer i en teknisk kravspecifikation och hitta rätt leverantör.

 

Vi leder och övervakar utvecklingsprojekt, agerar kontaktyta mot leverantören, utför säkerhets- och riskanalyser, säkrar kvalitén och testar leveranser, samt föreslår modell för organisation då projektet övergår till förvaltning.

 

Vare sig det handlar om era produkter eller ert arbetssätt och era processer så kan vi hjälpa er att identifiera en smartare produkt, ett effektivare arbetssätt eller ett finurligare sätt att utnyttja IT-stöd för det ni vill åstadkomma.

 

Vi förmedlar kompetens och arbetskraft

InnoKen har ett stort kontaktnät och kan förmedla rätt kompetens och expertkunskap både inom och utanför Sveriges gränser.

 

Detta gäller framför allt kompetens inom områden som drift och systemförvaltning, service management, kravställning och systemutveckling, nätverk, IT-säkerhet och outsourcing.

HAR DU EN IDÉ

SOM SKULLE KUNNA GÖRA VÄRLDEN,

DITT FÖRETAG ELLER DIN VERKSAMHET

LITE BÄTTRE?

LÅT OSS HJÄLPA TILL!

ADRESS:

Campus Gräsvik 4

371 75 Karlskrona

 

Tel: 0708-88 94 88

E-post: info@innoken.se

 

 

Org. nr: 559040-2615

 

Bankgiro: 266-9000

Copyright @ All Rights Reserved